Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Pellenc Cleanion professionele Accu Veegmachine + Veegkop

€ 4.235,00

€ 4.169,00

artnr : 57178 + 57179


VEELZIJDIG VOOR ELK SEIZOEN


Deze multifunctionele machine is ideaal voor het vegen van trottoirs en paden, parken en tuinen, schoolpleinen, sport- en oefenterreinen, kunstgrasvelden, parkeerplaatsen of industrieterreinen.


CLEANION kan in de winterperiode ook worden ingezet als sneeuwruimer en voorkomt dan ijzelvorming. Dankzij de regeling van de rijsnelheid en de draaisnelheid van de borstel, baant de veegmachine zich behendig een weg door de hele stad en rijdt moeiteloos trottoirs op dankzij zijn gemotoriseerde wielen.


Multifunctioneel dankzij zijn vele accessoires en zeer hanteerbaar dankzij functies als Zero Turn, zijn rijsnelheid en achteruitstand. Hij is ideaal voor het vegen van trottoirs, schoolpleinen, sportterreinen, kunstgrasvelden of industrieterreinen, aangezien hij zich aanpast aan alle oppervlaktes. Regeling van de snelheid vooruit en de draaisnelheid van de borstel via het lcd-scherm. Omkeerbare draairichting van de borstel voor optimale reiniging. Aanpasbare antistof en anti-projectielen zeil. De losgekoppelde motor met ingeklapte stuurbeugel levert ruimtewinst op tijdens opslag. De verstelbare steunwielen zorgen voor een perfecte aanpassing , zelfs op oneffen terrein.


*VRAAG NAAR DE LEVERTIJD!


NIEUW!


Pellenc geeft nu 3 jaar garantie op de accu’s aan zowel particuliere als professionele bezitters. Deze nieuwe voorwaarden zijn van toepassing op accu’s geleverd door Pellenc sinds 1 januari 2019 en die geregistreerd zijn op de extranet-site van Pellenc.

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
DE LEVERTIJD KAN AFWIJKEN DOOR DE HUIDIGE OMSTANDIGHEDEN. BEL OF MAIL ONS VOOR DE ACTUELE LEVERTIJDEN.
Specificaties

Pellenc Cleanion professionele Accu Veegmachine

artnr :  57178 + 57179

Professioneel

Vermogen 1400 W.

Tot 3,5 uur (i.c.m. ULB1100) autonomie voor een te reinigen oppervlakte van 4600 m².

Werkbreedte: 100 cm.

Draairichting van de borstel omkeerbaar.

Dichtheidsniveau IP54.

Indicator borsteldruk.

Milieu

CLEANION is stil en stoot geen CO2 uit en is daarom op elk uur van de dag te gebruiken op openbare plaatsen.

Geen benzine nodig.

Te gebruiken met de batterijen ULiB 1100 en 700.

Ergonomisch

Minder dan 100 kg.

4 draaisnelheden.

Continue aanpassing van de borsteldruk afhankelijk van de bodem en de vervuiling.

LCD-controlescherm voor alle functies.

Functie Zero Turn dankzij de gemotoriseerde wielen en de richtingshendel.

Aangedreven achteruitstand.

Rendabel

Weinig onderhoud.

Multifunctioneel.

Geen gebruik van mengsels.

Globale maten uitgeklapt h * b * l cm 100*160*100

Werkbreedte 100 cm

Gewicht (met batterij) – kg 100

Gewicht (zonder batterij) – kg 94

Maximumvermogen – W 1400

Draaisnelheid van de borstel 4 snelheden 100 tot 200

Autonomie in oppervlakte -m2 Tot 4600

Hanteerbaarheid (Zero Turn) JA


Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...