Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Disclaimer

Ondanks de zorg die door DeSneeuwmachine.nl (onderdeel van DBS Maaitechniek  bv) aan de correcte invoer van de informatie en gegevens van de site besteed wordt, kan DBS Maaitechniek  bv niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten en of onvolkomenheden in deze gegevens. 

Bezoekers en/of gebruikers van https://www.desneeuwmachine.nl/ kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door dbsmaaitechniek bv aangeboden informatie, artikelen en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties. 

Alle informatie binnen de site detuinmachine.nl valt onder het auteursrecht. Het is daarom niet toegestaan deze gegevens zonder toestemming geheel of ten dele over te nemen en op andere wijze te publiceren. 

Alle gebruikers van https://www.desneeuwmachine.nl/ worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden. 

Alle prijzen die op site DeSneeuwmachine.nl staan gelden alleen als de artikelen via de https://www.desneeuwmachine.nl/ besteld worden en  in doos of krat geleverd worden .

Indien door ons de machine  gemonteerd en gebruiksklaar geleverd dient te worden geldt er een hogere prijs!!

© 2007 DBS Maaitechniek alle rechten voorbehouden

Loading...