Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Tielburger TK 17E Accu Borstelmachine NIEUW!

€ 2.029,00

€ 1.929,00

atnr : AD-385-040TS


COMPLEET MET BRIGGS & STRATTON 82V (5Ah) LI-ION ACCU EN LADER!


Deze veegmachine de ideale hulp voor een schone inrit! Nooit meer hoeven trekken aan een touw maar starten met één druk op de knop en geheel elektrisch werken.


Vegen van stoepen, binnenplaatsen en op- en afritten. Grote voorjaars schoonmaak, verwijderen van bladeren en vuil of gladheidbestrijding – voor elk jaargetijde en ieder doel staan u diverse nuttige accessoires ter beschikking zoals een opvangbak, bladschuif, sneeuwschuif en sneeuwkettingen. 


De werkbreedte is 70 cm. De borsteldiameter is 30 cm. De TK17E heeft 1 versnelling. De capaciteit van de TK17E is 2.200 m2/h. De borstel wordt vanuit het midden aangedreven. Voordeel: zo kunt u zonder zijborstels en vanuit iedere hoek langs een muur vegen. De borsteldruk is daarbij traploos instelbaar, eveneens laat de veegrichting zich gemakkelijk in vijf standen verstellen. De ergonomische stuurboom kunt u gemakkelijk aan uw lichaamsgrootte aanpassen.


Volle kracht vooruit: Borstel- en rijaandrijving zijn op de stuurboom van elkaar gescheiden. U kunt moeiteloos 20 maal effectiever werken dan met de hand bezem!


 

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
DE LEVERTIJD KAN AFWIJKEN DOOR DE HUIDIGE OMSTANDIGHEDEN. BEL OF MAIL ONS VOOR DE ACTUELE LEVERTIJDEN.

€ 2.029,00

€ 1.929,00

Specificaties

Tielburger TK 17E Accu Borstelmachine NIEUW!

artnr: AD-385-040TS

Specificaties:

B&S Electro 82v motor

Inclusief Briggs & Stratton 82v LiLon accu en oplader

Werkbreedte: 70 cm

Accuduur: ca. 30 minuten

Laad tijd: ca. 75 minuten

Vermogen: tot 3,4 kW (4,6 pk)

Capaciteit: tot 2.200 m2/h

Rijsnelheid: ca. 2,7 km/h

Aandrijving: 1 versnelling voorw.

Borsteldiameter: 30 cm

Gewicht: 60 kg

Wielen: 4.00 x 4

Automatisch differentieel: ja (360°)


ACCESSOIRES

Opvangbak

Kunstof bak in een stabiele stalen raamwerk voorzien van 4 zwenkwielen. Bediening vanaf de bestuurdersplaats. 50 liter.

Stofkap

Ter voorkoming van b.v. steenslag

Blad, hooi, stro- mestschuif

Vegen- en blad verzamelen in 1 arbeidsgang.

Sneeuwschuif
Schuiven en vegen in 1 arbeidsgang. Grondcontact via rolgeleiding dus geen rubber strip nodig.

Koplamp/ schijnwerper

Met oplaadbare accu


Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...