Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË
VOOR INDICATIE LEVERTIJD MACHINES, NEEM CONTACT MET ONS OP!

Earthway 2050P Strooier Duwmodel

€ 287,00

€ 278,00

artnr : 2050P


Te gebruiken voor strooizout, (kunst)mest en zaden


Earthway strooier voor veelzijdig gebruik


strooizout strooien in de winterperiode, als graszaad en kunstmest strooien in de lente-/zomerperiode


Heeft u een middelgroot of groot gazon, oprit of bedrijventerrein? Dan is de Earthway 2050P ideaal! De drie-gaatse drop-off-systeem en de heavy-duty versnellingsbak zorgen voor een glijkmatige verspreiding van zowel strooizout als kunstmest. De strooiwagen heeft een inklapbare handgreep en is in enkele seconden klaar om gebruikt te worden.


Professionele zoutstrooier op wielen, voor het strooien van zaden, zand, kalk, kunstmest en strooizout tot 30 liter. Heeft een spoorbreedte van 45 cm en strooibereik van 2 tot 3 meter. Earthway zoutstrooier 2050P is geschikt voor ieder ondergrond, vanwege de luchtbanden kan makkelijk over besneeuwde paden en wegen gereden worden. Simpelweg duwen en strooien! Na gebruik de strooier goed afspoelen en droog maken.


Op de strooiwagen zit een schakelaar waardoor er voor spreidingsbreedtes van 11 t/m 23 gekozen kan worden. Bij de optie 11 verliest de strooiwagen slechts 5 gram per vierkante meter. Waneer de schakelaar op 23 wordt gezet strooit de wagen 50 gram per meter. Hierdoor kunt u specifiek bepalen hoeveel zout u wilt strooien. 


De strooier heeft een EV-N-SPRED 3-gaats strooistop beveiliging. Met HQ highspead gear box, softgrip op de duwstang.


*STROOIER IS INMIDDELS VOORZIEN MET NIEUWE LOGO VAN EARTHWAY

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
DE LEVERTIJD KAN AFWIJKEN DOOR DE HUIDIGE OMSTANDIGHEDEN. BEL OF MAIL ONS VOOR DE ACTUELE LEVERTIJDEN.
Specificaties

Earthway 2050P Strooier Duwmodel

artnr : 2050P

Specificaties

Gewicht              5,9 kg

Frame   Gecoat staal

Inhoud strooibak            30 liter

Capaciteit           36 kg

Materiaal strooibak        Polyester

Afmeting            55 x 60 x 100 cm

Radius  200 - 500 cm

Spoorbreedte   45 cm

Banden, afmeting           Lucht, 25 x 7 cm

Kleur     Rood/Zwart

Instelbaar           Ja

Garantie              5 jaar

Import  USA


Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...