Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Snowex SP 8500 platform zoutstrooier

€ 10.345,00

€ 10.035,00

artnr : SP8500


De SP- 8500 is een strooier van SnowEx die geschikt is voor tuintractor - utilety - quad - pickup - aanhanger - zitmaaier - heftruck etc. De SnowEx producten hebben een polyethyleen kunststof container, waardoor het onderhoud geminimaliseerd wordt. De waaiersnelheid is traploos regelbaar. Bij dit type kan de waaier variabel ingesteld worden, waardoor de capaciteit beïnvloed wordt. Strooicapaciteit tussen 110 kg tot 300 kg per/min. Geen tandwielen, kettingen en andere slijtage delen, maar alles met 12 Volt elektromotoren aangedreven. Dit type is uitgevoerd met een vijzel over de volle lengte van de bodem met daarover een open brug, welke in trilling gebracht kan worden. Bij het vastlopen van het vijzel is deze strooier uitgevoerd met een automatische terug draairichting om de blokkering ongedaan te maken. Ook is deze strooier uitgevoerd met een trillingsmechanisme in de container om ook het vochtige zout of zand in beweging te brengen. De spinner is eenvoudig te demonteren.
Vloerbreedte van de strooier 112 cm en lengte 214 cm.
Dit model wordt standaard geleverd met afdekzeil of deksel en compleet met verlichtingsset. De strooier wordt exclusief bevestigingsframe geleverd ivm maatvoering. 

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
Specificaties

 SnowEx SP- 8550 Zoutstrooier

artnr : SP8500

Leeg gewicht     354 kg

L/B/H (cm)         268/122/99

Capaciteit           1960 kg - 1600 liter


Voor het bestellen van de toebehoren kunt u bellen met DBS Maaitechniek :
 035-6423358

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...