Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Earthway M21S Elektrische Opbouwstrooier 50 liter

Nog 1 beschikbaar

€ 914,00

€ 499,00

artnr : M21S


SUPER AANBIEDING ! * WEES ER SNEL BIJ!  NOG 1 OP VOORRAAD

Met deze elektrische Earthway opbouwstrooier kun je kunstmest, kalk, zout en graszaad strooien. De strooier is overal op te bouwen.


Naast handgeduwde en getrokken strooiers maakt Earthway ook elektrisch aangedreven modellen die je op een voertuig monteert. Dit kan een quad, maaier, transporter of golfkar zijn. Hiermee kun je bijvoorbeeld tijdens het maaien kunstmest strooien. De 12 volts Earthway opbouwstrooiers zijn compact en gemakkelijk op te bouwen.  Er kan 50 liter in voor droog strooigoed, zoals kunstmest, graszaad, kalk en wegenzout. Deze hebben een 3-gatensysteem, Ev-N-Spred zoals de Amerikaanse fabrikant het noemt, dat moet zorgen voor een gelijkmatig strooibeeld.


De strooiers kunnen direct op de accu worden aangesloten. De kunststof bak zit aan een frame van roestvast staal. In de bak met rooster zit een elektromotor die direct de strooischijf aandrijft. De M21S open je via een kabel die met een trekveer automatisch terugspringt.  Alle frames zijn van rvs. Standaard is een regenhoes meegeleverd.  De strooiers hebben een frame met voorgeboorde gaten, maar je kunt ze niet direct op elke toepassing monteren. Hiervoor zijn universele frames voorhanden, maar je kunt er ook zelf een maken, zodat hij perfect past. 


*zolang de voorraad strekt.

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
DE LEVERTIJD KAN AFWIJKEN DOOR DE HUIDIGE OMSTANDIGHEDEN. BEL OF MAIL ONS VOOR DE ACTUELE LEVERTIJDEN.
Specificaties

Earthway M21S Elektrische Opbouwstrooier 50 liter

artnr : M21S

 

Inhoud :  50 liter

Aandrijving : 12 V elektromotor

Strooibreedte : 2-5 m

Voorgemonteerd :  ja

Elektrisch

RVS frame 

Regenhoes meegeleverd
Optie

-Universele montage plaat (77011)

Voor Earthway M21-serie 12 Volt kunstmeststrooier. Gebruik in combinatie met uw  quad, maaier, transporter of golfkar .Hecht met U-bouten aan de voor- of achterzijde van uw voertuig. Mutiple gaten op de plaat zorgen voor een gemakkelijke installatie.Past deze spreaders: M21P & M21S. 

prijs : van € 105,-  nu voor € 75,-


- Montage beugel / Gator mounting M21S (77013)

Voor Earthway M21-serie 12 Volt kunstmeststrooier. 


prijs : van € 228,-  nu voor € 198,-


Voor de extra optie neem dan contact op met De Tuinmachine / DBS Maaitechniek : 035-6423358


Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...