Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Tielburger special class TK 20 borstelmachine

€ 2.114,00

€ 1.987,00


artnr : AD -341-040TS


De TK20 is uiterst wendbaar en draait op de plaats. Het is de optimale veegmachine voor particulier gebruik. Inzetbaar op smalle paden en in smalle stegen. Eveneens kunt u met deze wendbare machine grote parkeerplaatsen en op- en afritten grondig reinigen. De TK20 laat zich zo simpel bedienen dat u er niet over na hoeft te denken of de instelling van de borstels juist is. Comfortabel en moeiteloos kunt u uw werk verrichten.


Doordat de borstels in het midden aangedreven worden kunt u optimaal langs een muur vegen. In vijf standen vanaf de stuurboom gemakkelijk te verstellen 2 maal links, 2 maal rechts, en midden. De TK20 regelt de borsteldruk automatisch en levert onafhankelijk van de bodemgesteldheid gelijkmatig werk.


Door de speciale constructie van het frame levert de TK20 uitstekende prestaties onder moeilijke omstandigheden zoals bij natuursteen en kinderkopjes. Zelfs in gleuven en voegen blijft geen korreltje achter.


-stalen ergonomisch gevormde bedieningshendels
 -luchtband
 -Hoog elastische borstel afdekking met stalen onderbouw
 -3-voudige laklaag en verzinkte onderdelen ter voorkoming van corrosie

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
Specificaties

Tielburger TK20 special class

Motor

B&S 675 EXI

 

Artikelnummer

AD-341-040TS

 
 

Werkbreedte

80 cm

Vermogen

tot 3,4 kW (4,6 pk)

Capaciteit

tot 2.200 m2/h

Rijsnelheid

ca. 2,8 km/h

Aandrijving

1 versnelling voorw.

Borsteldiameter

30 cm

 
 
Video bekijken

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...