Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Tielburger TK 17 borstelmachine

€ 1.519,00

€ 1.428,00

Tielburger TK 17 Borstelmachine  met een werkbreedte van 70 cm


AD-380-240TS


Handelbaar en Snel. De TK17 is een ideale veegmachine voor particulier gebruik. Vegen van stoepen, binnenplaatsen en op- en afritten. Grote voorjaars schoonmaak, verwijderen van bladeren en vuil of gladheidbestrijding – voor elk jaargetijde en ieder doel staan u diverse nuttige accessoires ter beschikking.
Opvangbak, bladschuif, sneeuwschuif en sneeuwkettingen. Daarmee kan zelfs de meest kritische huismeester spelenderwijs zijn taak uitoefenen.


De Borstel wordt vanuit het midden aangedreven. Voordeel: zo kunt u zonder zijborstels en vanuit iedere hoek langs een muur vegen. De borsteldruk is daarbij traploos instelbaar, eveneens laat de veegrichting zich gemakkelijk in vijf standen verstellen. De ergonomische stuurboom kunt u gemakkelijk aan uw lichaamsgrootte aanpassen.


Volle Kracht Vooruit. Borstel- en rijaandrijving zijn op de stuurboom van elkaar gescheiden. U kunt moeiteloos 20 maal effectiever werken dan met de hand bezem.


De modellen TK17 en TK18 zijn instapmodellen die ideaal zijn voor particulier gebruik. Het verschil tussen beide modellen zit in de werkbreedte, nl. 70 cm en 80 cm. Dankzij het automatische differentieel en de luchtbanden zijn deze modellen uiterst wendbaar. De borsteldruk is handmatig te verstellen, zodat hoogteverschillen geen enkel probleem opleveren. Moeiteloos vegen deze machines straatstenen, asfalt, beton en kunstgras smetteloos schoon. Het bedienen van de Entry Class modellen is eenvoudig.
Er zijn diverse accessoires verkrijgbaar waardoor deze modellen optimaal en het gehele jaar door kunnen worden ingezet. Een opvangbak, bladschuif of bijvoorbeeld een sneeuwschuif is snel en zonder gereedschap aan de veegmachine te monteren.

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
Specificaties

Tielburger TK 17 Borstelmachine met B&S motor

 UITGEVOERD MET EEN B&S READY START 575EX MOTOR


Werkbreedte   70 cm

Vermogen   tot 3,4 kW (4,6 pk)

Capaciteit   tot 2.200 m2/h

Rijsnelheid   ca. 3,1 km/h

Aandrijving   1 versnelling voorw.

Borsteldiameter   30 cm

Borsteldruk   traploos instelbaar

Gewicht   60 kg

Wielen   4.00 x 4

Automatisch differentieel     ja (360°)

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...