Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Iseki HK 100 Pro Sneeuw / Borstelmachine

€ 3.125,00

€ 3.065,00

Opritten, parkeerplaatsen, speelpleinen: het ideale werkterrein voor deze krachtige Iseki veegmachines.


Iseki introduceert 3 nieuwe typen veegmachines op de markt. Deze zijn leverbaar is drie verschillende werkbreedten namelijk 70 cm, 80 cm en 100 cm.


Als producent van professionele machines maakt Iseki natuurlijk gebruik van professionele motoren van het merk Honda. De motor is achter op het frame geplaatste zodat de machine zich eenvoudig laat manoeuvreren De HK 100 Pro is een echte professionele machine met een werkbreedte van 100 cm.Uiterst wendbare en multifunctionele veegmachine!

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
Specificaties

Iseki HK 100 Pro Borstel veegmachine /sneeuwruimer /borstelmachine

De HK 100 Pro is een echte professionele machine met een werkbreedte van 100 cm en met een motorvermogen van 5.5 pk. Dit type heeft 5 rijversnellingen en men kan tevens de bezemsnelheid in 5 verschillende standen instellen. Natuurlijk is de druk van de bezem instelbaar en kan de veegborstel van links naar rechts ingesteld worden

Rijaandrijving en bezemaandrijving zijn onafhankelijk van elkaar instelbaar. Er zijn diverse opties leverbaar zoals banden met landbouwprofiel, kunststof opvangbakken, sneeuwschuiven, speciale borstels voor sneeuw en vuil.

Technische specificaties

Zelfrijdende veegborstel HK100 Pro.

4-takt Honda GXV OHV motor.

Vermogen 4,1 kW.

Mechanische aandrijving met differentieel.

5 versnellingen vooruit (van 2,4 km/u tot 4,8 km/u).

Werkbreedte 100 cm.

In de hoogte verstelbare en neerklapbare duwboom.

Dodemansschakelaar.

Bandenmaat 4.00×4.

Standaard met nylonborstel met 12 rijen, links en rechts verstelbaar.

Regelbare draaisnelheid van de borstel.

Gewicht 82 kg.

Opvangbak en verschillende toebehoren in optie.

 

 
Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...